Seyahat

Ulaşım

Uçaklardan katılımcıların alınması sadece 31 Ağustos ve 4 Eylül tarihleri arasında olacaktır.

Havayolu: İstanbul’dan Priştine’ye (Priştine Havalimanı-Prizren) Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus havayolları ile uçuşlar bulunmaktadır. İstanbul’dan Priştine hava limanına gelen katılımcılar için Priştine ve Prizren arasında sabah ve akşam servisleri sağlanacaktır.

Karayolu ile: İstanbul ve Prizren arasında her gün birçok özel şirket tarafından otobüs seferleri düzenlenmektedir. Lütfen ulaşım tercihinizi menüdeki kayıt bölümünden belirtiniz.

Alpar Turizm
İstanbul’dan Kosova’ya (Prizren) Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri İstanbul Esenler Otogarından akşamları gidiş; Kosova’dan (Prizren) öğlen öncesi Salı, Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri dönüş yapılmaktadır.

Aynı firmanın İstanbul’dan Kuzey Makedonya’ya (Üsküp) her gün gidiş ve dönüş otobüs seferleri bulunmaktadır. Kongrenin bitiş tarihi olan Pazartesi günü Alpar Turizmin Prizren-İstanbul seferi olmadığı için katılımcılarımızın Prizren’den taksiyle (yaklaşık 50 avro) ile Üsküp’e gidip Alpar Turizmin Üsküp’den kalkan (saat 17.00) otobüsüyle İstanbul’a seyahatlerini gerçekleştirebilirler. Alpar Turizmin İstanbul-Kosova bilet ücreti gidiş dönüş 100 avro, İstanbul-Kuzey Makedonya bileti ise 80 avrodur.

Web sayfası: https://www.alparturizm.com.tr/

Adres
Altıntepsi, Büyük İstanbul Otogarı (Esenler) 95-96 Bayrampaşa/İstanbul

E-posta
info@alparturizm.com.tr

Telefon

0531 978 88 88
+90 (212) 658 18 51
+90 (212) 658 35 40

Not: Havayolu ile seyahat edecek katılımcılar dilerlerse 31 Ağustos günü İstanbul-Priştine, 4 Eylül pazartesi günü Üsküp-İstanbul güzergahını kullanabilirler. Bunun için Prizren-Üsküp ulaşımının taksiyle 50 avro olduğu bilinmektedir.